Ikhrah Online Boutique

BLOG

Latest NEWS, Products & Gossip

Baju Melayu Bulan Bintang 2023. Jenama Terpaling Viral Tahun 2023

Baju Melayu Bulan Bintang ikhrah.com

Baju Melayu Bulan Bintang – Koleksi 2023

bulan bintang ikhrah.com 024

Baju Melayu Bulan Bintang

Baju Melayu ialah pakaian tradisional Melayu yang dipakai oleh lelaki semasa majlis-majlis khas seperti perkahwinan, perayaan dan acara keagamaan. Ia terdiri daripada baju (baju) lengan panjang dan seluar (seluar) yang diperbuat daripada fabrik yang selesa dan tidak panas.

Bulan Bintang, turut memperkenalkan barisan Baju Melayunya yang menjadi pilihan ramai lelaki yang ingin mengenakan pakaian tradisional dengan sentuhan moden.

Baju Melayu Bulan Bintang ikhrah.com 003

Jenama Fesyen Bulan Bintang sudah tidak asing lagi di Malaysia. Jenama terkenal ini kembali menjadi sebutan ramai ketika pelancaran gilang gemilang dengan mencipta ‘Malaysia Book Of Records’, Guna 350 Dron Khas Dari UK untuk dipersembahkan kepada para pengunjung yang datang ke acara pertunjukan fesyen ‘Bulan Bintang Takes The Sky’ yang bertempat di Menara Kuala Lumpur. Sebanyak hampir RM2 juta telah dibelanjakan untuk majlis pelancaran tersebut.

Baju Melayu Bulan Bintang ikhrah.com 002

Baju Melayu Bulan Bintang diperbuat daripada kain cotton berkualiti tinggi dan didatangkan dalam pelbagai warna dan reka bentuk yang memenuhi pilihan yang berbeza. Terdapat 2 jenis pilihan rekeabentuk baju melayu yang diperkenalkan oleh syarikat Bulan Bintang iaitu Baju Melayu Slim Fit dan juga Baju Melayu Taylor Fit.

Baju Melayu Bulan Bintang ikhrah.com 008

Terdapat 72 pIlihan warna untuk dipilih sempana raya tahun 2023 dan pilihan saiz juga terdiri dari XS sehingga 5XL.Baju Melayu jenama ini terkenal dengan kesesuaian yang selesa, reka bentuk yang elegan, dan harga yang berpatutan, menjadikannya pilihan popular di kalangan pengguna.

Salah satu keistimewaan Baju Melayu Bulan Bintang ialah serba boleh. Pakaian itu boleh dipakai untuk pelbagai majlis, seperti perkahwinan, acara rasmi, dan juga untuk keluar santai. Baju Melayu jenama itu boleh dipadankan dengan aksesori yang berbeza untuk mencipta rupa yang berbeza, menjadikannya pelaburan serba boleh dan praktikal.

Baju Melayu Bulan Bintang juga terkenal dengan ketahanannya. Jenama ini menggunakan bahan berkualiti tinggi dan menggunakan ketukangan yang sangat baik dalam menghasilkan produknya. Ini memastikan bahawa Baju Melayu boleh tahan haus dan boleh dipakai selama bertahun-tahun, menjadikannya sebagai tambahan berharga kepada mana-mana almari pakaian.

Baju Melayu Bulan Bintang adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin memakai pakaian tradisional dengan sentuhan moden. Baju Melayu jenama ini diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi, didatangkan dalam 2 reka bentuk, dan serba boleh, tahan lasak dan mampu milik.

Jika anda sedang mencari Baju Melayu yang bergaya dan selesa, Bulanbintang adalah jenama yang pasti anda perlu pertimbangkan.

#bulanbintanghq #rayamacamstar #bulanbintangslimfit #bulanbintangtaylorfit #bulanbintangsister #bulanbintangkids

Ingin melihat koleksi Baju Melayu Bulan Bintang Boleh Klik Link Dibawah

Share To Friends & Family

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Homestay Terbaik Dengan Harga Berpatutan di Sentul KL
Perkhidmatan Wiring Rumah Untuk Sekitar KL & Selangor

Our Social Media

On Trend

Related Post

On Trend

Latest Stories

Shopping Cart
Scroll to Top