...

Ikhrah Online Boutique

BLOG

Latest NEWS, Products & Gossip

Kandungan Bahan Bahan Utama Dalam Serum Jeragat AVERY


Kandungan Bahan Bahan Utama Dalam Serum Jeragat AVERY

Kandungan Bahan Bahan Utama Dalam Serum Jeragat AVERY

1. Ekstrak Anggur

Kandungan Bahan Bahan Utama Dalam Serum Jeragat AVERY
Kandungan Bahan Bahan Utama Dalam Serum Jeragat AVERY

Mencerahkan warna kulit yang pudar dan tidak sekata.
Bahan ini juga terkenal untuk menghapuskan radikal bebas yg menyebabkan kedutan pada kulit 

2. Ekstrak Kiwi 

Kandungan Bahan Bahan Utama Dalam Serum Jeragat AVERY

Mencerahkan kulit serta memulihkan bintik dan tompok hitam pada kulit akibat dari sinaran matahari dan penuaan.
Juga bagus utk menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata

3. Ekstrak Lemon

Mengandungi kadar antioksida tinggi yang boleh membersih dan menaikkan sinar kulit serta menegangkan kedutan kulit 

4. Ekstrak Aloe Vera

Digunakan secara meluas dalam industri kecantikan. Ianya memberi kelembapan pada kulit dan bagus untuk menangani masalah jerawat

5. Shea Butter

Kandungan Bahan Bahan Utama Dalam Serum Jeragat AVERY

Mengatasi masalah kulit kering dan berminyak. Bahan ini amat popular dalam industri kosmetik untuk memberi kelembapan semulajadi pada kulit.


Kami Faham, nak dapatkan kulit cantik flawless glowing pada lanjut usia ni bukan mudah kan?

Kita akan mengalami macam2 keadaan: 

 * Tersalah guna produk merkuri 
* Disebabkan pemakanan yang tak sihat
* Tiada pantang dalam pemakanan
* Kulit tidak sesuai dengan produk tempatan mahupun drugstore watson/gurdian
* Tidak konsisten penjagaan kulit muka

Dan banyak lagi keadaan..

JANGAN berhenti berusaha utk dapatkan treatment yg terbaik untuk kulit muka kita.

Kita patut kenal kulit muka kita ragamnya mcm mana since banyak produk guna kan?

Jadi tak salah usaha lebih sedikit dan laburkan kepada sesuatu yg membuahkan hasil.

BETUL KE BETUL??


Testimonials Produk

Lagi Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery >>> https://www.ikhrah.com/koleksi-testimoni-serum-jeragat-avery


Ingin Terus Membuat Pembelian?

Share To Friends & Family

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Homestay Terbaik Dengan Harga Berpatutan di Sentul KL
Perkhidmatan Wiring Rumah Untuk Sekitar KL & Selangor

Our Social Media

On Trend

Related Post

On Trend

Latest Stories

Shopping Cart
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.