...

Ikhrah Online Boutique

BLOG

Latest NEWS, Products & Gossip

Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery

Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery

Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery

* Berikut Adalah Himpunan Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery.

Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery

* Formula Serum Terbaru Bertindak Membantu Dengan Berkesan Untuk Memudarkan & Hilangkan Jeragat.

Kuantiti 30ml Untuk Kegunaan 2 Bulan.

* Diiktiraf KKM (NOT190104750K).

* Produk Premium Berkualiti Tinggi


Antara Feedback Pengguna Serum Jeragat AVERY

Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery 03

“kulit lebih putih & segar. Jeragat yg besar semakin pudar”

Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery 03
Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery
Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery 04

Hari pertama: takde rasa apa2 cuma serapan serum tu mmg cepat kering…
Hari ke-3: jeragat sedikit pudar 
Hari ke-7: kulit lebih putih n segar. Jeragat yg besar semakin pudar. 
Kesan Sampingan (Jika ada): => Nope


“dark spot slowly hilang”

Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery 05
Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery
Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery 06

Hari pertama: Tiada perubahan
Hari ke-3: tiada perubahan
Hari ke-5: Spot yg kurang gelap dh nmpk mula hilang 
Hari ke-7: tiada kesan ketara
Hari ke-14: dark spot slowly hilang
Kesan Sampingan (Jika ada): tiada.


“jeragat sudah pudar selepas 7 hari compare hari pertama”

Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery 07
Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery
Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery 08

Hari pertama: kulit kering, jeragat masih rasa kasar pada kulit
Hari ke-3: tiada perubahan, jeragat masih ada
Hari ke-5: kulit dah tak kering, jeragat makin pudar 
Hari ke-7: jeragat sudah pudar selepas 7 hari compare hari pertama
Hari ke-21: jeragat dah nak hilang
Kesan Sampingan (Jika ada): tiada.


“jeragat dh pudar, yang kecik-kecik dah hilang”

Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery

“jeragat makin clear”


Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery
Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery
Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery
Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery

Kami Faham, nak dapatkan kulit cantik flawless glowing pada lanjut usia ni bukan mudah kan?

Kita akan mengalami macam2 keadaan: 

 * Tersalah guna produk merkuri 
* Disebabkan pemakanan yang tak sihat
* Tiada pantang dalam pemakanan
* Kulit tidak sesuai dengan produk tempatan mahupun drugstore watson/gurdian
* Tidak konsisten penjagaan kulit muka

Dan banyak lagi keadaan..

JANGAN berhenti berusaha utk dapatkan treatment yg terbaik untuk kulit muka kita.

Kita patut kenal kulit muka kita ragamnya mcm mana since banyak produk guna kan?

Jadi tak salah usaha lebih sedikit dan laburkan kepada sesuatu yg membuahkan hasil.

BETUL KE BETUL??


FORMULA HEBAT SERUM JERAGAT AVERY

Ingin tahu lebih lanjut berkaitan kandungan formulasi terbaik Serum AVERY?

Klik Link Dibawah:

FORMULA Serum Jeragat Avery 

>>> https://www.ikhrah.com/kandungan-bahan-bahan-utama-dalam-serum-jeragat-avery


Ingin Terus Membuat Pembelian?

Share To Friends & Family

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Homestay Terbaik Dengan Harga Berpatutan di Sentul KL
Perkhidmatan Wiring Rumah Untuk Sekitar KL & Selangor

Our Social Media

On Trend

Related Post

On Trend

Latest Stories

Shopping Cart
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.