...

Ikhrah Online Boutique

BLOG

Latest NEWS, Products & Gossip

TERBARU! Serum Jeragat AVERY

Serum Jeragat AVERY ikhrah.com 001

SERUM JERAGAT AVERY – Serum Mujarab Membasmi Jeragat Degil Dengan Berkesan

BARU! Exclusive Serum Jeragat AVERY

Serum Hapus Jeragat AVERY

Formula Serum Terbaru Bertindak Membantu Dengan Berkesan Untuk Memudarkan & Hilangkan Jeragat

Berkesan memudarkan & menghapuskan JERAGAT dengan pantas.

Tanpa kesan sampingan.

Kuantiti 30ml Untuk Kegunaan hampir 2 Bulan.

Diiktiraf KKM (Nombor kelulusan KKM: NOT190104750K) & Selamat Digunakan Untuk Semua Jenis kulit termasuk kulit jenis sensitif


CIRI – CIRI TERBAIK SERUM JERAGAT AVERY

* AVERY SERUM bukan seperti serum biasa, serum ini likat berbentuk gel.

* Bukan hanya bertindak atas permukaan kulit, tetapi juga bertindak ke BAWAH LAPISAN KULIT terus pada AKAR JERAGAT.

* Menjadikan kerja merawat jeragat menjadi LEBIH berkesan. 

AKAR JERAGAT dirawat supaya tidak terus merebak lebih luas dan lebih dalam.

* Sekaligus menyebabkan jeragat yang hilang TIDAK kembali tumbuh walaupun selepas BERHENTI menggunakan AVERY SERUM.


KELEBIHAN AVERY SERUM

* Sesuai digunakan untuk lelaki & wanita seawal usia 16 tahun

* Mengatasi Masalah JERAGAT dimuka & atau di mana-mana bahagian kulit.


Selain dari masalah jeragat, SERUM JERAGAT AVERY juga sesuai untuk masalah yang lain & seumpamanya seperti:

* Mencegah kulit kering dengan memberikan kelembapan kulit yang berpanjangan
* Mengurangkan keadaan kulit berminyak
* Mencegah masalah tona tidak sekata
* Mencegah kulit kusam & gelap dengan memberikan perlindungan maksimum kepada kulit dari sinaran matahari
* Menghilangkan bintik-bintik hitam pada kulit
* Mencegah & merawat jerawat
* Merawat dan memelihara tekstur kulit


Bahan-bahan Utama Dalam Avery Serum Jeragat

1. Ekstrak Anggur

Mencerahkan warna kulit yang pudar dan tidak sekata.
Bahan ini juga terkenal untuk menghapuskan radikal bebas yg menyebabkan kedutan pada kulit 

2. Ekstrak Kiwi 

Mencerahkan kulit serta memulihkan bintik dan tompok hitam pada kulit akibat dari sinaran matahari dan penuaan.
Juga bagus utk menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata

3. Ekstrak Lemon

Mengandungi kadar antioksida tinggi yang boleh membersih dan menaikkan sinar kulit serta menegangkan kedutan kulit 

4. Ekstrak Aloe Vera

Digunakan secara meluas dalam industri kecantikan.
Ianya memberi kelembapan pada kulit dan bagus untuk menangani masalah jerawat

4. Shea Butter

Mengatasi masalah kulit kering dan berminyak.
Bahan ini amat popular dalam industri kosmetik untuk memberi kelembapan semulajadi pada kulit.


4 Langkah Asas Penjagaan Kulit Wajah

Cara Pakai Serum AVERY


Kami Faham, nak dapatkan kulit cantik flawless glowing pada lanjut usia ni bukan mudah kan?

Kita akan mengalami macam2 keadaan: 

* Tersalah guna produk merkuri
* Disebabkan pemakanan yang tak sihat
* Tiada pantang dalam pemakanan
* Kulit tidak sesuai dengan produk tempatan mahupun drugstore watson/gurdian
* Tidak konsisten penjagaan kulit muka

Dan banyak lagi keadaan..

JANGAN berhenti berusaha utk dapatkan treatment yg terbaik untuk kulit muka kita.

Kita patut kenal kulit muka kita ragamnya mcm mana since banyak produk guna kan?

Jadi tak salah usaha lebih sedikit dan laburkan kepada sesuatu yg membuahkan hasil.

BETUL KE BETUL??


Testimonials Produk

Lagi Koleksi Testimoni Serum Jeragat Avery >>> https://www.ikhrah.com/koleksi-testimoni-serum-jeragat-avery


Ingin Terus Membuat Pembelian?


Jadi macam mana? Masih was – was nak cuba?

Masih takut formula ini tak berkesan & tak berbaloi?

Terpulang kepada anda, kalau anda rasa selesa dengan ‘peta dunia’ jeragat dimuka anda

dan penampilan serta keyakinan diri tidak penting, TOLONG JANGAN BELI!

Kepada yang pentingkan kesihatan & kecantikan kulit wajah serta ingin menyerlahkan keyakinan & penampilan diri,

anda memang WAJIB menggunakan Serum Jeragat Avery!

Share To Friends & Family

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Homestay Terbaik Dengan Harga Berpatutan di Sentul KL
Perkhidmatan Wiring Rumah Untuk Sekitar KL & Selangor

Our Social Media

On Trend

Related Post

On Trend

Latest Stories

Shopping Cart
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.